Een ESTA aanvragen voor uw reis naar Amerika

U gaat naar Amerika? Dan heeft u een ESTA nodig. Vul hier uw ESTA formulier in, dan zorgen wij ervoor dat u snel uw ESTA ontvangt. Meestal kunt u een ESTA binnen 1 uur ontvangen, in sommige gevallen kan het echter tot 72 uur duren voordat uw aanvraag is goedgekeurd of afgewezen.

ESTA formulier invullen

Wat heeft u bij het aanvragen van een ESTA nodig?

U heeft een geldig paspoort, e-mailadres en bankpas of creditcard nodig. Houd er rekening mee dat het ESTA-aanvraagformulier een reeks beveiligingsvragen bevat die eerlijk moeten worden beantwoord. Om fouten te voorkomen, zenden wij u de gegevens die u heeft ingevuld retour, om nog eens alles goed te controleren. Daarna starten wij uw aanvraagprocedure. 

Het aanvragen van een ESTA is een eenvoudig proces dat u niet te veel tijd zal kosten. De meeste aanvragen worden binnen enkele minuten na het indienen van het aanvraagformulier goedgekeurd. Echter, aangeraden wordt tenminste 72 uur voordat u naar Amerika afreist, de ESTA aan te vragen.

Vragen ESTA formulier

Het ESTA-formulier bestaat uit vragen met betrekking tot uw persoonlijke gegevens, zoals paspoortgegevens, reizen en gedrag en een aantal beveiligingsvragen. U dient alle verplichte velden in te vullen. Deze zijn aangegeven in het ESTA-formulier met een * -teken. Verder dient u akkoord te gaan met de voorwaarden om een ESTA aan te vragen

Wij geven u hier enkele richtlijnen die u helpen bij het invullen van het ESTA-formulier:

  • Voer alle informatie nauwkeurig in.
  • Zorg ervoor dat de informatie in uw paspoort overeenkomt met de informatie in uw ESTA-aanvraag.
  • Beantwoord vragen eerlijk.
  • Controleer alle informatie voordat u het ESTA-aanvraagformulier verzendt.
  • Zorg ervoor dat u een geldig e-mailadres opgeeft.

Na het beantwoorden van alle vragen kunt u met Paypal, iDEAL, Bancontact of een creditcard de kosten van de ESTA aanvraag betalen. Zodra u deze acties heeft voltooid, gaan wij direct aan de slag om ervoor te zorgen dat u een ESTA ontvangt.

Close Menu